Solceller

Lundgrens El är i första hand experter på elinstallationer. Vad kan vara ett mer lysande exempel på en elinstallation, än en solcellsanläggning. Solenergi är förnybar och orsakar inga miljöfarliga utsläpp. Att välja en solcellsanläggning är att satsa på en lättskött, klimatsmart energikälla med mycket lång livstid.

Behörig elinstallatör ger bra energi

Rätt förkunskaper krävs för att din satsning på solpaneler ska löna sig. Våra behöriga elektriker har förståelse för saker som hur många paneler den befintliga elanläggningen klarar, hur dimensioneringen ser ut och hur stort fastighetens energibehov egentligen är. Det gör att vi enkelt kan anpassa din nya solcellsanläggning efter de specifika förutsättningar som gäller hos dig – och din investering har inom kort gjort gott – både för dig och för miljön.

Som ledande, modern elinstallatör prioriterar vi hållbarhet och miljöfrågor. Vår ambition är inte att bli störst på solceller, men att jobba aktivt för omställningen till grön energi och förnybar el är självklart för oss och såklart något vi också vill dela med våra kunder.

Vi hjälper dig hela vägen

Lundgrens El vill leda en förnybar framtid och installation av miljövänliga solpaneler är ett av sätten vi bidrar på. Vi hjälper dig från idé till uppföljning och ansvarar för att anläggningen kommer på plats. Har du funderingar kring solenergi? Hör av dig till oss på Lundgrens El, vi gillar lysande idéer!

Referensprojekt

ENTREPRENAD

SÄKERHET

SOLCELLER

SERVICE