Tele, data och säkerhet

Hos Lundgrens El hittar du en sällsynt bredd inom tele, data och säkerhet. Vi är en komplett leverantör och vår samlade kompetens på området möjliggör ett unikt erbjudande. Vi vågar påstå att våra tekniker kan hjälpa dig med precis allt inom tele, datanät, fiberinstallationer, passersystem, brand- och inbrottslarm.

Rutin och nytänkande i förening

Lundgrens älskar att leverera funktionell teknik, rakt in i kundens IT-miljö. Vi har under flera år skaffat oss kunskap och erfarenhet av både fiber och datanätverk och följer med spänning den snabba teknikutvecklingen. Vi trivs när våra kunder utmanar oss och gillar moderna lösningar som tvingar oss att lära nytt. Vi vet hur viktigt det är att bredband och antennanläggningar levererar och lämnar aldrig ifrån oss ett jobb utan att våra tester uppnått rätt mätvärden. I begreppet god kvalitet ingår att vi alltid verifierar att installationen verkligen funkar på bästa sätt.

Trygga det viktigaste du har

Säkerhetssystem är samlingsnamn för passersystem, kameraövervakning, inbrotts- och brandlarm. Det finns smarta system, integrerade system och system vi gärna anpassar särskilt just för dig. Hos oss hittar du allt samlat under ett och samma tak! Med hjälp av olika säkerhetssystem ökar tryggheten både hemma och på jobbet. Väljer du Lundgrens som installatör är du dessutom garanterat trygg med att jobbet blir korrekt utfört.

Noggrant kontrollerad säkerhet

Vi projekterar, installerar och dokumenterar säkerhetsanläggningar i alla sorters lokaler. Larmen kopplar vi sedan till ex. SOS och Securitas larmcentraler. Man kan även få larmen till sin egna mobiltelefon om man så önskar. Vi är certifierad anläggarfirma för inbrott och brandlarm och vår omfattande behörighet innebär bland annat att vi polisens godkännande för larminstallation. Vi gör också omfattande egenkontroller av anläggningens funktion innan den tas i bruk. Allt för att du som kund ska vara trygg.

Låt oss på Lundgrens El hjälpa er.

Referensprojekt

ENTREPRENAD

SÄKERHET

ENERGILÖSNINGAR

SERVICE