Vi söker fler duktiga medarbetare

Lundgrens El fortsätter att växa i Norrköping och Linköping. Därför söker vi fler duktiga medarbetare. Längst ner på sidan kan du också läsa om varför Olle och Fadi valde att börja hos oss. Intresserad? Kontakta oss gärna!
Brand- och säkerhetslösningar Norrköping
Soleltekniker Vikbolandet
Serviceelektriker Norrköping
Serviceelektriker Linköping

Varför välja Lundgrens El?

Olle Engström

Anställningsår: 2011

Varför har du valt att jobba på Lundgrens El? Jag hade jobbat som elektriker en tid och kände att jag ville ha förändring. Jag trivdes bra hos min dåvarande arbetsgivare men jag kände till Lundgrens El och visste att de hade många intressanta uppdrag och roliga arbetsuppgifter. Jag hade tur och fick jobb i princip dagen efter jag sökte!

Vilka är dina främsta arbetsuppgifter? Jag började som serviceelektriker och utförde alla möjliga uppdrag. Arbetsuppgifterna utvecklades och idag jobbar jag som solcellsinstallatör. Jag projekterar, lämnar offerter och gör också själva installationen. Solcellsinstallationer är min huvudsakliga syssla, men jag rycker också ofta in för allmänna serviceuppdrag, ofta ute på lantbruk och hemma hos privatpersoner.

På vilket sätt ser du till att göra kunden nöjd? När vi är ute på jobb ser vi alltid till kundens bästa, en trygg och bra affär ger en nöjd kund. Eftersom vi är en elfirma i grunden har vi själva kompetens och kraft att göra hela installationen och vi ansvarar också för samarbetet med våra lokala montagegäng. Att installera solceller är lite speciellt. Det är alltid en avvägning mellan takyta, takkonstruktion, väderstreck, förbrukning, kabeldimensionering och huvudsäkring. Därför är det superviktigt att jag alltid tar hänsyn till de unika förutsättningarna för varje unik kund.

Vad är det bästa med ditt jobb? Det finns många bra saker, men bäst är nog friheten att bestämma själv. Jag har personlig kontakt med nästan alla kunder och planerar mina jobb själv. Givetvis hjälper jag också mina kollegor emellanåt, med allt från planerade installationer till mer akuta uppdrag – men i stort är jobbet väldigt fritt. Det passar mig.

Vad gillar du att göra när du är ledig? Jag umgås med min fru Sara, vår son Alfred och hunden Vilda och träffar gärna mina vänner så ofta jag kan. Jag bor med min familj på min föräldragård ute på Vikbolandet. Jag trivs bra utomhus, gillar att vara i skogen och jaga. Det finns alltid något att göra därhemma så har jag lite tid över jobbar jag ofta med någonting i huset eller på gården

Fadi El-hessi

Anställningsår: 2017

Det här gör jag på Lundgrens El: Jag är serviceledare, fakturerar, kalkylerar, tittar och planerar jobb. Jobbar även ute på fältet.

På fritiden: Tränar gym/crossfit 3-5 dagar i veckan. Köper renoverar säljer hyr ut lägenheter och hus/ fastigheter.

Varför valde du ett jobb hos Lundgrens El? En bra tjänst hos ett stabilt och växande bolag där ledningen alltid finns tillgänglig. Lundgrens El har ett bra rykte inom branschen och många stora och spännande projekt. Service Linköping var mindre etablerade i Linköping så detta blev en bra utmaning för mig att få det att växa!

Vad är roligast med ditt jobb? Att det är så mycket blandade arbetsuppgifter samt att se hur avdelningen växer och vi blir starkare större och mer igenkända här i Linköping.