Vi söker fler duktiga medarbetare

Lundgrens El fortsätter att växa i Norrköping och Linköping. Därför söker vi fler duktiga medarbetare. Längst ner på sidan kan du också läsa om varför Olle och Fadi valde att börja hos oss. Intresserad? Kontakta oss gärna!
Brand- och säkerhetslösningar Norrköping
Soleltekniker Vikbolandet
Serviceelektriker Norrköping
Serviceelektriker Linköping

Varför välja Lundgrens El?

Olle Engström

Anställningsår: 2011

Det här gör jag på Lundgrens El: Jag jobbar som serviceelektriker på Vikbolandet. Jag jobbar mycket med elinstallationer i lantbruk, renoveringar hos privatpersoner och solcellsinstallationer. Jag utför både första kontakt med kund, lämnar offerter och ganska ofta utför jag också jobbet. Dom senaste åren har det blivit mer och mer solcellsinstallationer för min del vilket jag gillar för det är ett nytt moment i jobbet och en ny teknik och man märker att alla är intresserade och vill veta mer om det.

På Fritiden: Umgås jag med vänner men framför allt med min fru och min son. Vi bor på min föräldragård på Vikbolandet. Jag är jaktintresserad och jagar så mycket jag hinner tillsammans med min hund på helger och ibland på nätter…

Varför valde du ett jobb hos Lundgrens El: Jag valde Lundgrens El för att jag jobbade innan på ett annat företag som också var stationerat på Vikbolandet och jag ville ha förändring men ändå vara kvar på landet. Jag visste en del om Lundgrens El innan jag började och det jag hade hört var mycket positivt.

Vad är roligast med ditt jobb: Det är friheten och de olika jobben. Ena dagen är jag på ett högt tak och monterar solceller åt Hyresbostäder i Norrköping och nästa dag felsöker jag på en foderanläggning bland kor eller grisar i en ladugård eller hemma hos en privatperson och hjälper till med nån ombyggnad. Vi utför också mycket jobb i skärgården på olika öar och det tycker jag är trevliga jobb, på sommaren…

Fadi El-hessi

Anställningsår: 2017

Det här gör jag på Lundgrens El: Jag är serviceledare, fakturerar, kalkylerar, tittar och planerar jobb. Jobbar även ute på fältet.

På fritiden: Tränar gym/crossfit 3-5 dagar i veckan. Köper renoverar säljer hyr ut lägenheter och hus/ fastigheter.

Varför valde du ett jobb hos Lundgrens El? En bra tjänst hos ett stabilt och växande bolag där ledningen alltid finns tillgänglig. Lundgrens El har ett bra rykte inom branschen och många stora och spännande projekt. Service Linköping var mindre etablerade i Linköping så detta blev en bra utmaning för mig att få det att växa!

Vad är roligast med ditt jobb? Att det är så mycket blandade arbetsuppgifter samt att se hur avdelningen växer och vi blir starkare större och mer igenkända här i Linköping.