Tekniker Brand- och Säkerhetslösningar

Bli del i vår expansiva brand- och säkerhetsavdelning!

Hos Lundgrens El hittar du en sällsynt bredd inom tele, data och säkerhet. Vi är en komplett leverantör och vår samlade kompetens på området möjliggör ett unikt erbjudande. Säkerhetssystem är samlingsnamn för passersystem, kameraövervakning, inbrotts- och brandlarm. Inom detta område expanderar vi nu kraftigt och därför söker vi dig som vill vara med och utveckla vår brand- och säkerhetsavdelning.

Din arbetsplats och arbetsuppgifter

Vår brand- och säkerhetsavdelning finns i Norrköping och våra uppdragsgivare finns i hela regionen. Att arbeta hos oss innebär en anställning på ett expansivt företag med högt i tak, korta beslutsvägar och nära till ledningen. Här arbetar du självständigt med små och medelstora jobb till privatpersoner och företag. Du har stor möjlighet att själv styra och planera dina dagar.

Din bakgrund

Du är en kvalitetsmedveten och är van att arbeta både självständigt och i team. Du är driven, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga, du kan skapa kontakter och bibehålla relationer.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta mig!

Hej! Johan heter jag och jobbar som serviceledare på vår säkerhetsavdelning. Om du är intresserad av att veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta mig på johan.stolth@lundgrensel.se eller ringa 011-19 06 28 så hjälper jag till. Du kan också använda dig av formuläret så återkommer jag till dig.

Vi arbetar med löpande urval så hör gärna ifrån dig så snart som möjligt.