Solelektriker, Vikbolandet

Var med och utveckla vår solcellsverksamhet

2014 installerade vi vår första solcellsanläggning på Vikbolandet. Under åren har intresset för solcellsinstallationer har ökat kraftigt och spås öka framåt. Vi ser solcellerna som en naturlig del av fastigheters elanläggning. För att möta efterfrågan är vi i behov av att förstärka vår organisation med en soleltekniker.

Din arbetsplats och arbetsuppgifter

Som soleltekniker har du stor kunskap om solcellsinstallationer. Du kommer vara delaktig i hela processen; från anbudslämnande till installation och överlämnande till kund. Efter kundens förfrågan beräknar, sammanställer och redovisar du installationens förtjänster. Du beräknar nyttan av anläggningen och lönsamheten.

Våra serviceenheter finns i Norrköping, Linköping och på Vikbolandet. Att arbeta hos oss innebär en anställning på ett expansivt företag med högt i tak, korta beslutsvägar och nära till ledningen. Som serviceelektriker arbetar du självständigt med små och medelstora jobb till privatpersoner och företag. Du har stor möjlighet att själv styra och planera dina dagar.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du är elektriker med några års erfarenhet, är nyfiken på modern elteknik och har ett genuint intresse för solelteknik. Hos oss får du som soleltekniker en given framtid. Du är en kvalitetsmedveten elektriker, med erfarenhet från service. Du är van att arbeta både självständigt och i team. Du är driven, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga, du kan skapa kontakter och bibehålla relationer.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta mig!

Hej! Mattias heter jag och jobbar som serviceledare på Lundgrens El. Om du är intresserad av att veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta mig på mattias@lundgrensel.se eller ringa 0125-76 90 70 så hjälper jag till. Du kan också använda dig av formuläret så återkommer jag till dig.

Vi arbetar med löpande urval så hör gärna ifrån dig så snart som möjligt.