Serviceelektriker Linköping

Var med och utveckla våra serviceenheter

Lundgrens El har funnits sedan mitten av 1940-talet. I dag är vi drygt 80 medarbetare. Vi är ett modernt elföretag under ständig utveckling. Vi ska vara ledande inom modern elteknik och vi ska vara en marknadsledande aktör i Östergötland. Vi expanderar vår verksamhet. Våra serviceteam är hårt belastade. Nu söker vi dig och flera andra trevliga arbetskamrater som vill vara med och utveckla vår serviceorganisation.

Din arbetsplats och arbetsuppgifter

Våra serviceenheter finns i Norrköping, Linköping och på Vikbolandet. Att arbeta hos oss innebär en anställning på ett expansivt företag med högt i tak, korta beslutsvägar och nära till ledningen. Som serviceelektriker arbetar du självständigt med små och medelstora jobb till privatpersoner och företag. Du har stor möjlighet att själv styra och planera dina dagar.

Din bakgrund

Du är en kvalitetsmedveten elektriker, med erfarenhet från service. Du har några års erfarenhet och är van att arbeta både självständigt och i team. Du är driven, ansvarstagande och har god samarbetsförmåga, du kan skapa kontakter och bibehålla relationer.

Intresserad och vill veta mer? Kontakta mig!

Hej! Fadi heter jag och jobbar som Serviceledare i Linköping. Om du är intresserad av att veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta mig på fadi@lundgrensel.se eller ringa 013-480 07 70 så hjälper jag till. Du kan också använda dig av formuläret så återkommer jag till dig.

Vi arbetar med löpande urval så hör gärna ifrån dig så snart som möjligt.