Enter your keyword

Tvättstugebokning

TVÄTTSTUGEBOKNING

En elektronisk bokningstavla för tvättstugan brukar vara en uppskattad service för hyresgästerna. I systemet finns även möjlighet att lägga in flera olika lokaler – till exempel tvättstuga, bastu och festlokal. Bokningen kan göras via internet, vilket innebär att dina hyresgäster enkelt kan boka tvättid hemifrån, från jobbet eller var som helst där internet är tillgängligt.

Tekniskt sett är tvättstugebokningen ett utbyggt passagesystem, som dessutom innehåller en mängd andra smarta funktioner som håller arga lappar i tvättstugan borta. Bokningstavlan kan till exempel utöver själva tvättidsbokningen programmeras så att man bara har tillgång till lokalen under sin bokade tid, eller till och med så att det bara går att starta en tvättmaskin om det är tillräckligt med tid kvar.

Som fastighetsägare kan du börja med ett entrédörrspassagesystem med kodlås och sedan successivt bygga ut det med kortläsare till bakdörrar, tvättstugor, cykel- och vindsförråd och så vidare. Det finns stora möjligheter att anpassa systemet efter fastigheten!

om oss