Enter your keyword

KONTOR & BUTIK

KONTOR & BUTIK

Utvecklingen inom elteknik för kontorsmiljöer går fort! Idag finns en mängd nya lösningar för ökad energieffektivitet, säkerhet och komfort.

Kontakta oss gärna så tidigt i ditt projekt som möjligt. Då kan vi hjälpa till med projektering och ritningar för smarta, energieffektiva lösningar redan från början. Ett tidigt samarbete skapar trygghet i projektet, samtidigt som vägen mellan idé och färdig installation blir kortare.

Nyproduktion

Välplanerade elinstallationer har stor betydelse för arbetsmiljön. Med den teknik som finns tillgänglig idag innebär smarta ellösningar dessutom både lägre elförbrukning och mindre miljöpåverkan. Vi hjälper dig att göra upp en plan för den lösning som passar dig och din fastighet bäst!

Renovering

Många fastigheter från 50- och 60-talen är nu i behov av renovering. Stammar behöver bytas, ny teknik innebär nya förutsättningar och kontorsmiljöerna förändras samtidigt som kraven på våra arbetsstationer ökar.

I de här projekten har vi stor fördel av att kunna kombinera lång erfarenhet med ständigt uppdaterad kompetens inom den nya tekniken.

03102013-49303102013-164